2011. július 31., vasárnap

Parsons, Tony: Férj és feleség - Jelenlegi ára: 2 520 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Férj és feleségA könyv listaára: 3000 Ft. Leírás:
Az olvasmányos regényben folytatódik az Apa és fia (200401257) főhősének, a londoni televíziós producernek, Harrynek a története. A harmincas éveiben járó Harry, miután felesége, Gina elvált tőle és magával vitte kisfiukat, a tüneményes Patet, új életet kezd. Feleségül veszi a kislányát egyedül nevelő, gyönyörű Cydet. A vasárnapi apaságot azonban nehezen tűri, hiszen imádja a kisfiát. Igyekszik jó apja lenni nevelt lányának, Peggynek is, de kénytelen szembesülni a mostohaszülőség minden nehézségével. Amikor Gina bejelenti, hogy új férjével Amerikába költöznek, és természetesen Patet is magukkal viszik, Harry úgy érzi, minden összeomlik, soha többé nem lehet már igazán része kisfia életének. Közben házassága is kezd veszélybe kerülni, Harrynek ugyanis hiányzik az a romantikus szenvedély, amely minden kapcsolatot jellemez az első időszakban. Cyddel ugyan nagyon szeretik egymást, de a megszokás kezd úrrá lenni kapcsolatukon. Harry közös gyermeket szeretne, felesége azonban egyelőre még nem, hiszen nemrég kezdett bele önálló vállalkozásába, és nagyon élvezi a munkáját. Harry - miközben féltékeny Cydre -, találkozik egy rendkívüli japán lánnyal, és nem tud ellenállni a kísértésnek, ebben a kapcsolatban próbálja megtalálni újra azt, amire mindig is vágyott. Állása sincs biztonságban, hiszen az általa készített műsor főszereplőjét, az ír komikust, Eamont drogproblémái miatt kényszerpihenőre küldik. Mindeközben édesanyja - aki elhunyt férjével Harry számára a tökéletes házaspár mintaképe volt - rákban megbetegszik. Fia, aki még édesapja halálával sem birkózott meg, úgy érzi, élete vakvágányra fut. Ám édesanyját kemény fából faragták, nem adja fel könnyen a harcot. A főhősök életét tovább kuszálják az elvált házastársak magánéleti bonyodalmai. Amikor már Harry és Cyd szakítása véglegesnek tűnik, Cyd kislányát baleset éri, és ez ismét közelebb hozza egymáshoz a házastársakat, sőt a gyermekáldás sem marad el. A történet végére Harry végre felnő, ráébred arra, hogy nem kezdhet mindig új életet, ha nehézséggel találja szemben magát. A helyenként elgondolkodtató, finom iróniával, humorral megrajzolt, ízig-vérig mai történet - amelyből nem hiányoznak az érzelmek sem, de mentes az érzelgősségtől -, jól ábrázolja korunk kusza emberi kapcsolatait, érzelmi zűrzavarait. - Széles körben ajánlható, cselekménye az előzmény ismerete nélkül is érthető. ISBN: 978-963-07-8997-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 520 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 16:02
. Parsons, Tony: Férj és feleség - Jelenlegi ára: 2 520 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése